RSS

Savchenko si Szolkowy lideri pe gheata din Moscova

26 nov.

  Poza realizata de Misha Japaridze de la AP 

Germani Aliona Savchenko si Robin Szolkowy au renuntat la executarea sariturii aruncate triplu axel propunand un program la fel de spectaculos dar cu executii mult mai  sigure si curate decat in competitiile precedente. Acestia au reusit primul program scurt fara greseli majore din acest sezon si au cumulat 68.72  puncte avand un avantaj de  3.55  puncte in fata rivalilor Yuko Kavaguti si Alexander Smirnov .Patinand pe coloana sonora a filmului Ingeri si Demoni, germanii au executat  triplu flip aruncat, triplu twist si triplu toeloop in paralel cu multa siguranta.

“Suntem foarte multumiti cu perfomanta noastra, ” a spus Szolkowy. “In ultimele doua competitii am facut cateva greseli asa ca astazi am renuntat la triplu axel aruncat si am revenit la triplu flip (aruncat). Acest lucru a facut pregatirea un pic mai usoara”

Vicecampioni europeni, Kavaguti si Smirnov au fost si ei in forma. Desi au avut emotii la  triplu twist, rusii au avut un program solid ce a inclus triplu toeloop in parallel si o saritura triplu toeloop aruncat. Programul pe muzica lui Joe Satriani’s „All Alone” le-a adus 65.17 puncte.. “Suntem foarte fericiti sa patinam aici. Aceasta este a treia competitie in acest sezon. De cand Yuko si cu mine patinam impreuna intotdeauna am participat la Grand Prix-ul din Moscova si a devenit o mica traditie a noasta pe care nu vrem sa o incalcam” a comentat Smirnov.

Perechea italiana Berton si Hotarek a demonstrate un real progress clasandu-se pe ultima treapta a podiumului cu un program patinat pe “Harlem Nocturne” care a continut triplu toeloop in paralel, triplu loop aruncat si o ridicare de nivel 4. Acestia au cumulat 60.13  puncte. “ Am avut o evolutie excelenta astazi si ne-am  simtit extraordinar pe gheata bucurandu-ne de un public calduros. Azi am patinat mai bine decat in precedentul Grand Prix la care am concurat” a precizat Hotarek

Rezultate program scurt perechi

1 Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY GER  68.72

2 Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV RUS 65.17

3 Stefania BERTON / Ondrej HOTAREK ITA 60.13

4 Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV RUS 51.73

5 Ashley CAIN / Joshua REAGANUSA49.03

6 Brittany JONES / Kurtis GASKELL CAN 47.76

7 Katarina GERBOLDT / Alexander ENBERT RUS 47.40

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe noiembrie 26, 2011 în Articole

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: